header01
Home Geboortekaartjes Kids Prijzen Werkwijze Portretfotografie Bestelformulier FAQ

In 1999 begonnen met de eerste studio, verhuisd naar een groter4e studio en sinds november 2008 op deze prachtige gigantische lokatie in het centrum van Weert gestart. Een heerlijke ruimte van meer dan 180m waar het nodige creatieve gemaakt wordt. Niet alleen een prachtige collectie lijsten, van budget tot zeer exclusief, maar ook het printwerk in eigen beheer. Volledig colormanagement. "what you see is what you get"
Door dat alle apparatuur op elkaar is afgestemd en er geen spelers van buitenaf aan te pas komen zijn de mogelijkheden onuitputtelijk. Er kan gedrukt worden op allerhande materialen. Van canvas tot deurstickers. Prachtig fine art paper tot bannermateriaal. Maar ook een dibond afwerking kunnen wij zelf leveren. Echt de moeite waard om eens geheel vrijblijvend te komen kijken.

 

copyrightJealine Bos 1999-2008

Inspiratie is leuk, jatten is kinderachtig en strafbaar. Niets van de door hier getoonde beelden en of teksten mag zonder toestemming van de droomfotograaf worden gekopierd. Alle rechten, teksten en beelden op deze website behoren aan de droomfotograaf. De droomfotograaf zal niet meer schromen juridische stappen te ondernemen.

Veel gebruikte zoektermen:Doomroto, droomfoto’s, droomfotoos, droom, droomfotograaf, droomfotograf, droomfotografie, droom fotografie sprookjesfoto, sprookje, sprookjesfotos, sprookjesfoto’s, collage, collagefoto, fantasiefoto, elfen, elfenfoto,fotobewerking, kinderfotografie, kinderfoto, kinderfoto’s, foto op doek, foto op cavas, canvasfoto, geboortekaartje met foto, fantasie geboortekaartjes, geboortekaartjes, geboorte kaartjes, babykaartjes, babyfoto, baby foto's